Projects of Light faciliteert op 18 en 19 oktober 2016 de 2- daagse Intensive Zhineng Qigong met grootmeester Gao ‘Laoshi’ Weiming.

Hoe zorg je er nu voor dat je een levensstijl dusdanig integreert in je zijn en in je leven dat je dag na dag gecentreerd blijft; gefocust op je zielentaken, in harmonie met jezelf en al dat is? Hoe zorg je ervoor dat je je gezondheid en welzijn dusdanig optimaliseert dat het veranderlijke leven je emotioneel en fysiek evenwicht niet meer aantast? Hoe leidt je het leven in plaats van te lijden aan het leven? Hoe vindt je én blijf je jouw ware Zelf? Hoe draag je jouw kernessentie uit in al je onderneemt, zowel privé als in je werk? Hoe optimaliseer je jouw Qi Field? Door Zhineng Qigong in al zijn schakeringen en diepe gelaagdheid volledig te integreren.


grootmeester Gao ‘Laoshi’ Weiming

Tijdens deze 2 day Intensive benadrukt Teacher Gao dat Zhineng Qigong niets slechts een methode en veel meer dan slechts een bewegingsleer is. Het is een Life Science, gebaseerd op systemische theorie en methoden, een afgerond geheel wiens inhoud je gehele leven omvat. De vele methodieken die hij bestudeerde overtuigden hem slechts van de waarde van Zhineng Qigong als levensvisie, als een leefsysteem.
Mensen stellen zich vaak voor dat het aanleren van diverse methodes de oplossing is in het verkrijgen en behouden van gezondheid en welzijn. Ze zoeken en zoeken, leren en leren, ze bestuderen vele vormen en methodieken, maar het leven doet hen nog altijd afwijken van hun zielepad. Hetgeen zeer inefficiënt is.
Het is Gao zijn intentie om al zijn verworven inzichten op liefdevolle wijze op de deelnemers over te dragen. Dat doen we niet slechts aan de hand van zijn gedegen theoretische leer, maar eveneens door middel van diverse zittende, staande, liggende en lopende bewegingsoefeningen, meditaties en ademhalingsoefeningen afkomstig uit de diverse levels van Zhineng Qigong.
Mis deze unieke gelegenheid niet! De rechterhand van Dr. Pang Ming is degene die de meeste leer heeft overgedragen gekregen. En wie zijn geschreven en gesproken woorden hoort en/of leest, wie zijn leven aanschouwt, ziet welke toegevoegde waarde dit op zijn of haar eigen leven kan hebben.
Geef je nu op, via jolanda@projectsoflight.nl jolanda@projectsoflight.nl

Data: 18 en 19 oktober 2016 Tijdstip: 10.00 - 17.00 uur

Adres: Trainingscentrum Sherpa, Pollaan 49, 7202 BV Zutphen

Investering in jezelf: €180,00 p.p.

Bel voor aanvullende informatie, Jolanda Klaassen op telefoonnummer 06-28240676

Wie is Teacher Gao Weiming?


Teacher Gao Weiming wordt ook wel Gao Yuan genoemd. Gao is de oprichter van de BigQiField organisatie en website. Hij werd geboren in het jaar 1969 in Xinjiang, een provincie in Noordwest China. Hij groeide op in het oosten van het land in de provincie Jiangsu. In 1981 startte hij met de uitvoering van Martial Arts, in 1985 met het bestuderen en uitoefenen van diverse traditionele Qigong-vormen, meditatie en Yoga. Sinds 1989 ving zijn carrière als Zhineng Qigong beoefenaar, onderzoeker, leraar en priester aan. In 2002 verhuisde hij naar Shanghai, waar hij nog altijd woonachtig is.

In de begin jaren ’80 werd zijn generatie geraakt door de Kung Fu film ‘Shao Lin Temple’, die ervoor zorgde dat de jeugd van die tijd zich massaal aan Martial Arts wijdde. Ook Gao startte met het bestuderen van de Chinese Kung Fu, gedreven als hij reeds was door een sterke affiniteit met de Traditionele Chinese Cultuur. Zo maakte hij kennis met Qigong. Hij beoefende 5 verschillende stijlen voor hij in aanraking kwam met Zhineng Qigong. Naar eigen zeggen bereidden de 5 vormen die hij al beoefende hem slechts stap voor stap voor op het integreren van Zhineng Qigong (ZNQG) in zijn leven.

In 1989 werd The BigQiField gearrangeerd, in het Martial Arts magazine trof Gao een artikel aan over ZNQG hetgeen hij uitvoerig bestudeerde. Enige maanden later nam hij deel aan de Instructeurs Cursus ZNQG, waar hij Dr. Grootmeester Pang Ming voor het eerst ontmoette. Dit zorgde ervoor dat hij ZNQG ging beschouwen als iets zeer geavanceerds, unieks en groots. Zijn passie was gewekt. Als student wijdde hij al zijn vrije tijd aan ZNQG. Hij ving aan met het onderwijzen van en healen met behulp van ZNQG. In 1992, na zijn studie succesvol te hebben afgerond volgde hij aan het Huaxia ZNQG Centre de 45 daagse training, waarna hij individueel aanving met het geven van behandelingen, lezingen en trainingen. In 1993 nam hij ontslag als civiel overheidsmedewerker en werd hij staflid bij het Huaxia ZNQG Centre. Dat was een hele stap, het als civiele medewerker dienen van de overheidswerkzaamheden was ‘the hottest position in China’ zoals hij het omschrijft, terwijl het Qigong Centre maar een marginale private organisatie was. Gao had echter zijn zielendoel gevonden en ging er op ego- en pretentieloze wijze volledig voor. ,
Hij werkte er 7 jaar lang succesvol als Hoofd Office Secretaris, werd daarna Teacher Pang Ming’s persoonlijke secretaris, Hoofd Human Resources, Hoofd van de Educatieve Afdeling en de ‘Correspondence Teaching Department’. In 2000 diende hij afscheid te nemen toen het centrum werd ontbonden.

Er restte hem niets anders dan een reguliere baan te zoeken, 9 jaar lang werkte hij als Magazine Editor, Human Resource Manager en als entrepreneur tot hij in 2009 aanving om ZNQG op geheel nieuwe wijze te ontwikkelen. Hij creëerde een website (www.nqlife.cn) , genaamd "Neiqiu Yangsheng" (Neiqiu betekent het bewuste gebruik van de geest om de focus naar binnen te richten. Yangsheng betekent het optimaliseren van welzijn). Samen met zijn vrouw, teacher Xiao Yan (een klasgenoot van Teacher Wei en Teacher Lu gedurende de ZNQG opleiding; zie voor haar persoonlijke introductie de website: www.bigqifield.com) vormde hij een team, waarmee hij drie taken uitvoert:
1. Het verzorgen van lezingen, teachings en Groeps Counselling
2. Wellness Travel
3. Private Coaching

De meeste studenten zijn werknemers die nog niet eerder kennismaakten met ZNQG; inclusief vele ‘witte boorden’; bedrijfseigenaren, managers, freelancers, leraren, studenten, etc. Soms wordt Gao met zijn team uitgenodigd om binnen een bedrijf of universiteit lezingen te geven inzake gezondheid & wellness. Soms worden ze als genezers ingezet binnen een kliniek voor Traditionele Chinese Geneeswijzen.

Na menige terugslag, die hen niet van hun werk afhield, begonnen ze successen te boeken. Inmiddels onderwezen ze meer dan 1000 studenten en werkten ze samen met meer dan 30 vooraanstaande bedrijven en universiteiten. Menig student ving na de training aan met het integreren van externe Qi Therapie in hun eigen leven. Anderen namen deel aan de Qigong wetenschappelijke experimenten. Op gedreven wijze blijft Gao gefocust op de verdere groei en ontwikkeling van ZNQG.


- ‘De fusie tussen de Oosterse en Westerse Cultuur, zal gezamenlijk een nieuwe wereldwijde civilisatie op gang brengen in vrede, geluk en gelijkwaardigheid’ -

Grootmeester Pang Ming


---------------------------------------------------------------------------------------------------------

A Crystal Night with the Skulls

Op veler verzoek start ik weer met kristalworkshops. Maar dan anders, op locatie. Te beginnen met 'A Crystal Night with the Skulls' , vanaf nu te boeken op locatie.

Zoals de meesten van jullie weten vier ik dit jaar mijn 10 jarig jubileum. In 2005 startte ik Projects of Light op. In datzelfde jaar startte ik met het werken met Kristallen Schedels. In 2006 werkte ik mee als PR-medewerker/vertaalster en workshop begeleider bij het 1e Internationale Kristallen Schedel Festival in Nederland. De eerste schedels waar ik voor zorg ging dragen wisselden op intensieve wijze informatie uit met de skulls en het jade skeleton van Kathleen Murray en de skulls van Sue Kitts. Ik onderging mijn eerste Crystal Skull Layout en was nooit meer dezelfde als daarvoor. Een immens groeiproces was op gang gebracht. En daarmee de groei van mijn kristallen schedel familie.

Ooit dacht ik dat het er 13 zouden worden, maar je zult zien dat het daar niet bij bleef. Ze zijn variërend van een halve gram tot meerdere kilo's. In meer dan 20 steensoorten. Van bergkristal tot zeldzaam mosselagaat. Afkomstige uit alle windstreken; o.a. Mongolië, Mexico, Brazilië, China, de Himalaya. Velen van hen waren aanwezig bij diverse initiaties, workshops, inwijdingen, pelgrimages en grid activaties. Ze bezochten tempels, graancirkels, piramides, tunnelstelsels, steencirkels en long barrows in meer dan 10 landen. Die energieën liggen voor altijd in hen opgeslagen en komen nu ook voor jou beschikbaar.

In 2011 richtte ik met diverse collega's het Crystal Skull Centre Holland op en co-creëerde en presenteerde het Crystal Skull Event in Maarssen.

crystal skull book In 2012 kwam "Crystal Skulls - A journey of Experiences, Wisdom and the Divine" uit. Als co-auteur leverde ik mijn bijdrage aan dit boek. De cover toont de grootste skull circle 'so far' in Holland, een foto die op het Crystal Skull Event in Maarssen werd genomen, waar zowel sprekers, teamleden als publiek hun skulls bijeen brachten op het door Richard van Rijswijk vormgegeven doek met een afbeelding van the Christ Consciousness Code, code 12. Diverse schedels die ik hoed maakten hier deel van uit en wisselden o.a. hun energie uit met Synergy van Sherry Whitfield, Sam van Jaap van Etten, de Mongolian skulls van Rhian Kivits, Gina O'Connor en Part Peters.

En nu ben jij in staat deze energie in huis te halen en te verankeren in jouw tempel en persoonlijk bewustzijn. Ben je klaar voor een quantum leap? Boek dan nu 'A Crystal Night with the Skulls', met meditaties, activaties en layouts.

Investering in jezelf: € 33,00 p.p. + reiskosten (afhankelijk van je woonplaats) Minimaal aantal deelnemers: 4.

Ontvang je ons liever bij daglicht? Geen probleem. Ook op zaterdagen en zondagen is de workshop te boeken.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------